Selecteer een pagina

Over Trijn

Enthouisiast | Gedreven | Eerlijk

Hallo! Ik ben Trijn

Gecertificeerd Supervisor/coach

Samen met mijn partner, onze hond kat en twee Highland Pony’s, woon ik in het mooie Anderen. Ik geniet van de natuur, de dieren en lekker eten met vrienden. Dat zijn voor mij belangrijke ontspanningsmomenten.

Mijn passie is balans creëren en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling raak je nooit uitgeleerd. Leren door te doen is één van mijn motto’s. Bewustwording is een belangrijk onderdeel, als je je bewust wordt van je eigen gedrag en leervragen, is toepassen een volgende stap. Hier ontstaat balans.

Ik heb een professionele en stimulerende houding. Ben doelgericht begripvol en ondersteunend. Gecombineerd met persoonlijke aandacht wordt de leervraag snel verhelderd. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met alle informatie. 

Ik kan me goed en snel inleven in situaties en speel hier dan op in door het aanreiken van theorieën en methodieken als hulpmiddel. Ik kan confronterend werken.

 Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Mijn  visie

Mijn visie is om jou in je kracht te helpen en/of op zoek te gaan naar jouw eigen kracht op de momenten dat we uit balans gebracht zijn door gebeurtenissen in het leven.

Hiernaast creëer ik verbinding wat ervoor kan zorgen dat de wereld van hard naar hart veranderd.

Wat kan ik je bieden

 • Supervisie
 • Coaching
 • Teamcoaching
 • Intervisie
 • E-coaching
 • Trainingen

   Mijn ervaring

   • Supervisor
   • Teamcoach
   • Opleidings- en trainingsdocent
   • Professioneel mentor
   • Leidinggevende

   Mijn opleidingen

   Rond de eeuwwisseling heb ik de managementopleiding MMO bij de ISBW gevolgd. In 2003 heb ik de leergang Supervisie en Coaching aan de Hanzehogeschool met succes afgerond. Tegenwoordig noemt men dit de opleiding begeleidingskunde. Hiernaast heb ik diverse workshops gevolgd, te denken aan vitaliteit, werkdruk en wet zorg en dwang.

    

   Mijn manier van werken

   Voor mij zijn de kernwaarden enthousiasme, gedrevenheid en eerlijkheid een basis voor mijn begeleiding als teamcoach en supervisor.

   Tevens ben ik in de uitvoering van mijn werkzaamheden praktisch en doelgericht.

   Door mijn ervaring kan ik me goed inleven in wat er speelt binnen teams in het geheel, maar ook individueel. De methodieken die ik gebruik zijn eenvoudig toepasbaar en worden snel begrepen. Hierbij geef ik handreikingen die het leren gemakkelijker maken, inzicht geven in eigen handelen en bewustwording creëren.

   Voorbeelden van onderwerpen: communicatie, feedback, oplossingsgericht werken, vergadertechnieken en professionalisering.

   Supervisie

   Zoek je onderliggende overtuigingen en emoties.

   Coaching

   Via je leervraag naar verandering.

   Team

   Als team een betere versie van jezelf vinden

   "respectvolle benadering, gericht op groei, zet aan tot activering, maakt emotie bespreekbaar , je durft kritisch te zijn waar dat nodig is, gaat vertrouwelijk met informatie om en je hebt zichtbaar plezier om een kleine organisatie als de onze verder te kunnen helpen."

   Coördinator in een jeugdinstelling

   "Trijn is vriendelijk met aandacht voor jou als persoon. In de begeleiding is ze doeltreffend bij het samen zoeken naar mijn doelen. In het vervolg is Trijn gericht op resultaat en bewaakt daarbij het tijdpad. Mooi om te ervaren dat ik in mijn bewustwording gegroeid ben."

   Verpleegkundige in een verpleeghuis

   "Trijn, wat was het een gezellige tijd. Ik heb genoten van onze wandelingen! Maar wat hebben we een werk verzet, nou ja vooral ik dan! En wat ben ik blij met jouw manier van coaching. Ontspannen, maar gelijkertijd resultaatgericht. Trijn, Bedankt!!"

   Persoonlijk begeleider in de zorg