Selecteer een pagina

Team Coaching

 

Werken aan een fijne en efficiente samenwerking!

Hier ligt de nadruk op het verbeteren van het functioneren van het team en effectieve samenwerking. Het onderliggende doel is altijd een betere zorg en daardoor een tevreden klant.

Dit doe je met gelijkgestemden waarbij je ook binnen het team kan werken aan je persoonlijke leerdoelen. Onder mijn deskundige begeleiding werk je hieraan en leer je als collega’s van elkaar. Hiervoor is geen standaardoplossing. De aanpak die ik gebruik sluit aan bij de wensen en behoeften van het team. 

Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van een teamplan en het formuleren van een teamvisie. Van hieruit formuleer je als team gezamenlijke doelen, dat geeft structuur en werkt motiverend omdat je samen bepaalt wat belangrijk is. Ook komen hier vaak de knelpunten naar voren. Taken verantwoordelijkheden en rollen worden dan onderwerp van gesprek.

Van belang is om te werken aan een open cultuur waarbij het niet gaat om wat goed of fout is, maar vooral om hoe het anders, prettiger of beter kan. Vanuit hier ontstaat dan een teamontwikkeling.

Hoe kom je in contact?

w

20 Min Chat

Stuur me een bericht en we maken een afspraak voor een chat.

Afspraak

Wil je liever afspreken (1,5m afstand), dan is dat mogelijk.

Vrijblijvend

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend.